Reuniuni și conferințe

Centrul de conferințe al hotelului nostru este alegerea ideală pentru întâlniri și conferințe în orașul Pitești

Cele 8 săli de conferintă sunt complet echipate. Sălile de conferintă au o capacitate cuprinsa intre  12 – 550 persoane, toate sălile au  lumină naturală şi acces la internet wireless.Ramada Pitesti  este situat la 140 km de Aeroportul International Henri Coandă (cunoscut ca Aeroportul International Bucuresti Otopeni) cu acces imediat pe Autostrada A1.

8 Săli de conferintă

Sălile de conferintă sunt echipate cu sisteme audio-video, inclusiv flipchart-uri şi proiectoare ca dotări standard, la cerere se pot oferi microfoane fixe, mobile, traducere şi interpretare simultană.Diamond Ballroom are o terasă privată cu vedere la oraş, ideal pentru cocktail-uri, recepţii sau ca o zonă de recreere.

Pachete Evenimente

Fie că planificati o reuniune de o zi sau o reuniune de lunga durată Hotelul Ramada Piteşti dispune de un pachet şi pentru tine.

Delegatul Zilei

Puteti oferi reprezentantilor dumneavoastră fructe proaspete şi o gamă variată de băuturi calde. Dimineaţa vă puteti delecta in Restaurantul Coral cu biscuiţi şi muffins, apoi va asteptăm in  Restaurantul Garnet pentru a servi prânzul. În cazul în care doriti, putem servi pranzul şi in sala de şedinţă. Cofetaria Twist vă stă la dispozitie pentru servirea unor specialitati deosebite.

Delegat 24 de ore

La sfârşitul unei zile solicitante relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de o cină bine-meritată. Noi avem solutia, intr-o lungă călătorie spre acasă, va puteti relaxa într-una din camerele noastre. După un somn relaxant, va asteaptă un mic dejun gustos .

Sala de conferinte Opal

Capacitate 105 persoane

Detalii

Sala de conferinte Onix

Capacitate 64 persoane

Detalii

Sala de conferinte Ametist

Capacitate 44 persoane

Detalii

Sala de conferinte Smarald

Capacitate 32 persoane

Detalii

Sala de conferinte Safir

Capacitate 30 persoane

Detalii

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați  reprezentanții noștri de vânzări:

Ciprian irimia

Sales Representative