Cazare

135 camere cu un design modern si dotări de lux (Standard Queen, Standard Twin, Executive Queen, Executive Twin, Junior Suite, Apartament, Apartament Prezidenţial)

Citește mai mult

Centrul de conferințe

8 Săli de conferinţă multifuncţionale (Diamond Ballroom, Safir, Smarald, Onix, Opal, Ametist, Topaz)    mobilate modern si dotate cu echipament tehnic performant ce pot găzdui de la 30 pană  la 580 participanţi

Citește mai mult

Bar-Club & Restaurant

Clubul Mon’Arch, Barul Rubin și Restaurantul Coral din incinta Ramada Pitești vă așteaptă într-un ambient desăvârșit  și un design modern pe participă la crearea unei atmosfere plăcute si relaxante.

Citește mai mult

Servicii catering

 Ramada Piteşti ofera servicii de catering pentru o gamă variată de evenimente ce au loc in afara hotelului, de la dineuri private pană la cocktailuri cu 500 -800 invitaţi.

Citește mai mult

Wellness Jad Club

Centrul de fitness si relaxare  este dotat cu echipamente de ultimă generaţie. O gamă variată de servicii vă stau la dispoziţie : fitness, masaj, saună, jacuzzi, manichiura.

Citește mai mult

Cofetăria Twist

Cofetaria Twist din cadrul Ramada Piteşti vă oferă zilnic momente delicioase şi aromate prin produsele pe care le pune la dispoziţia clienţilor.

Citește mai mult