r

Stimati clienti,

Am luat act si respectam intocmai decizia autoritatilor privind stoparea anumitor categorii de servicii din sectorul HORECA, printre care si cele vizand activitatea restaurantelor.

Va rugam – avand in vedere sacrificiile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le faca in aceasta perioada, ca antreprenor si salariat – pentru protejarea starii generale de sanatate a populatiei, sa adoptati aceeasi atitudine responsabila sis a respectati toate recomandarile si dispozitiile celor care asigura comandamentul crizei.  Efortul comun este esential.

In noile conditii, incercam sa ramanem aproape de clientii nostril si de noile tipuri de nevoi, anuntand urmatoarele:

  1. Hotelul Ramada Pitesti functioneaza in regim normal si – pentru a asigura confortul si siguranta oaspetilor – vom servi masa in fiecare camera, prin serviciul room-service.
  1. Cofetaria Twist functioneaza, de asemenea, in regim normal, in sensul in care puteti comanda, achizitiona si ridica produsele ca si pana acum. Nu se mai servesc produse in incinta locatiei.
  1. Restaurantul nostru vas ta la dispozitie cu tot meniul a la carte, precum si cu meniuri special gandite pentru aceasta perioada(pe care le vom anunta zilnic pe pagina de facebook Ramada), mancarea urmand sa va fie livrata la birou sau acasa prin intermediul serviciului de catering. Acest serviciu va opera pe intreg teritoriul municipiului Pitesti, GRATUIT si fara limite privind o comanda minima. Contactati-ne la numarul de telefon 0372/480.500, anuntati-ne ce doriti si va livram in cel mai scurt timp posibil, fara nicio taxa. De asemenea, produsele restaurantului Ramada pot fi comandate prin aplicatia Foodpanda.

Ramada Pitesti isi reitereaza pozitia vizavi de responsabilitatea publica si social ape care ne-am asumat-o dintotdeauna, eforturile noastre fiind concentrate in aceasta perioada de asigurarea serviciilor pentru client, pe asigurarea locurilor de munca pentru angajati si pe sprijinirea autoritatilor in aplicarea tuturor masurilor care au ca obiect traversarea, cu minime pierderi, a acestei crize medicale. Sa ne auzim mereu sanatosi ! #vafibine