Restaurant Ramada Events

Capacitate 550 persoane

Restaurant nunta | Restaurant Botez

Ramada Events

O noua locatie marca Ramada adresata exclusiv evenimentelor vine in intampinarea clientilor cu un nou concept – RAMADA EVENTS.
Putem gazdui evenimente cu o capacitate de pana la 550 locuri, indiferent ca este vorba de nunta, botez sau eveniment privat.
Experienta dobandita pe parcursul celor 6 ani in domeniul evenimentelor, ne ajuta sa va consiliem in organizarea evenimentului pana la cel mai mic detaliu.

Conceptul Ramada Events vine in intampinarea celor care prefera natura, mediul outdoor, centrul punand la dispozitia clientilor mai mult spatiu verde, o atmosfera relaxanta in aer liber. Ceremoniile religioase, primirea invitatiilor la evenimentele private sau receptiile in cadrul intalnirilor business se pot organiza incepand de acum in cadrul noii locatii.
Situata in zona Lunca Argesului, la numai 3 minute de centrul comercial Vivo Mall si la 4 minute de Hotelul Ramada, locatia este una de 5 stele, punand pe primul plan clientul dar si calitatea serviciilor oferite, asigurand desfasurarea evenimentului dumnevostra in cele mai bune conditii.

Evenimente Corporate:

Destinata si intalnirilor business, Ramada Events va poate pune la dispozitie pana la 1000 de locuri, in cadrul careia puteti planifica orice intalnire business/ conferinta.

Evenimente Private:

Organizarea evenimentelor de tip nuntă, botez sau alt tip de petreceri private reprezinta cartea de vizită a Ramada Pitești.
Locația găzduiește evenimente de la 250 până la 550 persoane și oferă meniuri începând de la 161 de lei/persoană, acestea putând fi personalizate în funcție de preferințele dumnevoastră.

Restaurant nunta | Restaurant Botez

Ramada Events – Galerie Foto