Barul Rubin din incinta Ramada Pitesti oferă un ambient desăvarsit pentru servirea unor bauturi, special pregatite de barmanii nostri, şi inlocuieste stresul cotidian cu momentele de relaxare. Barul are un design modern ce participă la crearea unei atmosfere placute şi relaxante.

Barul Rubin este destinaţia perfectă pentru cei care doresc relaxare după o zi lungă şi un loc minunat pentru a savura o băutură intr-o ambianţă placută.

Restaurantul Coral din incinta hotelului Ramada Pitesti vă oferă preparate tradiţionale dar şi preparate inspirate din bucătăria internaţională, deserturi delicioase şi o selecţie de vinuri rafinate din întreaga lume pentru a completa masa. Personalul nostru de o inaltă calificare şi eleganţă design-ului interior oferă o atmosferă relaxantă  şi transformă o cina intr-o experienţă deosebită.

Restaurantul Coral işi asteaptă zilnic clienţii la micul dejun unde pot urmări pregatirea preparatelor in salon dupa cele mai moderne concepte in domeniu.

Clubul Mon’arch vă ofera o seara de neuitat, intr-un ambient infrumuseţat de picturi şi nuanţe moderne. Meniul foarte inspirat al clubului vă oferă o gamă variată de preparate de la sandwich-uri la mușchi de vită Argentina. Imaginaţi-vă doar cum ar fi sa vă delectaţi cu un cocktail în acompaniamentul muzicii de pian.

Clubul are un aspect modern, special, care oferă acces la internet wireless disponibil în toate spaţiile din hotel, creând cadrul perfect pentru a savura ceaiul într-o după-amiază. Pentru cină, puteţi apela cu încredere la facilitaţile de room-service ale hotelului nostru.